Basisbehandelingen

Tiener Behandeling ( t/m 17 jaar) 60 min € 23,00

Reinigende behandeling voor de acné tienerhuid.

Behandelfase: reinigen, vapozone, verwijderen onzuiverheden, kalmerend masker, creme afgestemd op de huid

Cleansing Treatment  70 min   € 40,00                      

Behandelfase: reinigen, peeling, vapozone, verwijderen onzuiverheden, masker, creme afgestemd op uw huid

Relax Treatment  90 min v.a.   € 49,00                         

Behandelfase: reinigen, peeling, vapozone, verwijderen onzuiverheden, epileren, gezichtsmassage, masker, creme afgestemd op uw huid.

De Luxe Treatment 110 min v.a. € 55,00

Behandelfase: reinigen, peeling, vapozone, verwijderen onzuiverheden, epileren, gezichtsmassage, masker (vlies), serum, creme afgestemd op uw huid.

Peel Exfoliator behandeling € 58,00

Fruitzuurbehandeling - de Peel 20 Exfoliator verwijdert op zeer achte en effectieve wijze de bovenste huidlagen. de huid wordt glad en op de volgende verzorgingsstap voorbereid (PH 4.2). 

Ideaal voor thuisgebruik. 2 tot 3 keer per week 's avonds op de gereinigde huid aanbrengen.

Bio-Peeling ( Chinese Kruidenpeeling )

120 min  -  € 65,00

120 min - € 65,00

Is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële olië. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De kruiden van de Bio-Peeling normaliseren de huidfuncties en dus geschikt voor acne, exceem, overpigmentatie, littekens, rimpels, couperose, striae en voor de zéér gevoelige huid.

Bevordert de celvernieuwing, de procuctie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.  De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.  Ook voor de donkere huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. Deze behandeling werkt 10 dagen door. 

De Bio-Peeling behandeling is preventief éénmalig toe te passen of als een kuur.

Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken.

Microneedling Dermapen

90 min -  € 52,50

90 min - € 59,50

De behandeling is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. Het apparaat maakt vibrerend kleine kanaaltjes in de huid. Deze miniscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. Deze zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en donkere pigmentvlekken vervagen.

Na de behandeling zal de huid roder uit gaan zien en tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zijn normaal en zullen na een dag afnemen. Na de behandeling krijgt u een masker; deze kalmeert en koelt de huid en wordt als zeer prettig ervaren. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een factor 50.

De dag van de behandeling mag u niet in zon, geen solarium, geen sauna en geen make-up.

Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandeling, hoe mooier het resultaat. Wij adviseren een kuurverband van 6 behandelingen in 3 maanden.

Voordelen:

* Direct zichtbaar resultaat

* Veilige 100% natuurlijke methode

* Korte behandeltijd

* Pijnloze behandeling - geen verdoving nodig.

* Geen hersteltijd

Bio Puls Therapy

70 min - € 60,00

70 min - € 62,00

Bio Puls Therapy is een intensieve  huidherstellende behandeling op basis van biochemie.  De behandeling is er voor  om snel de gezondheid en het natuurlijke functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie,  oxygenatie ( hogere zuurstofniveau ) en lymfedrainage.

We gebruiken tijdens ds behandeling een speciale mix  van 100% natuurlijke stoffen, die verschillende huid-lichaamsprocessen op gang te brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die  het  lichaam direct herkent,  is  de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

Meest recente reacties

11.06 | 09:46

Hoi we zoeken 'n pedicure tm dec omdat onze medisch pedicure geopereerd wordt aan haar schouder. Heb zelf 37 j ms en mijn man heeft kalk nagel.
Is uw praktijk m
Wat zijn de kosten van de behandeling

22.12 | 13:43

Hoi Astrid ik had graag voor de kerst twee cadeau bonnen hoe kan ik die krijgen?
Groetjes Fran

06.02 | 11:06

Hallo Astrid, ik heb veel last van mijn voeten. Door ziekte en reuma (ziekte van bechtrew) hebben mijn voeten veel te lijden gehad. Ik zou graag een afspraak willen maken, is dat mogelijk?Gr. Sebie

10.12 | 20:42

Hoi Astrid
Hier Anja ( de moeder van Britt van Reimersdahl)
Ik wil Britt een kadobon van bij jou kopen voor de kerst. En dan voor een bedrag rond de 30.00 €. En dan voor een gezichtsbehandeling.

Deel deze pagina