9Hot Stone Massage  60 min  -  € 39,95  

De temperatuur van de stenen waarmee de massage wordt uitgevoerd ligt rond de 45 graden. De combinatie van de warmte van de stenen, het gewicht van de stenen en de massage met de stenen geeft een enorm ontspannende sensatie. De druk van de stenen zorgt ervoor dat de klant sneller in een diepere ontspanning raakt.

De helende werking van een kalmerende werking. De ontspanning leidt ertoe dat het lichaam geactiveerd wordt. Het lichaam gaat ontgiften en afvalstoffen komen vrij. Hierdoor worden energieblokken opgeheven en wordt de bloedcirculatie bevorderd. De energieën, bloed, zuurstof, voedingsstoffen en levensenergie worden weer aan het stromen gebracht en kunnen alle delen van het lichaam en organen weer voorzien van hun noodzakelijke behoeften.

Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoeren en spannende werking. Door de diepe verwarming van de spieren en weefsels verwijden de bloedvaten, de bloedcirculatie neemt toe. De temperatuur verhoogt en hierdoor neemt de stofwisseling toe en het lymfesysteem wordt geactiveerd.

Voor wie?

Hotstone is voor alle personen die lekker willen genieten van een heerlijke weldadige behandeling/massage met warme stenen, maar in het bijzonder personen die last hebben van: Spanning - Stress - Spierproblemen - Spijsverteringsproblemen - Slecht doorbloeding.

Contra-indicaties:

Burn out - ontstekingen - open wonden - koorts - kanker - trombose - zwangerschap - extreme vermoeidheid en uitputting - psoriasis - spataderen - diabetes - besmettelijke huidaandoeningen

Medicatie:

pijnstillers - antidepressiva - prednison - antibiotica/penicilline - ontstekingsremmers - alcohol/drugs

* In geval van twijfel of aandoeningen welke niet in bovenstaande lijst voorkomen, neem ten alle tijde contact op met een huisarts!

Indien de buitentemperatuur hoger is dan 23 graden wordt geen hotstone massage gegeven. Het lichaam kan dan namelijk de warmte niet kwijtraken. Er bestaat kans dat u dan last krijgt van hoofdpijn, flauwvallen of eventueel misselijkheid. 

Meest recente reacties

11.06 | 09:46

Hoi we zoeken 'n pedicure tm dec omdat onze medisch pedicure geopereerd wordt aan haar schouder. Heb zelf 37 j ms en mijn man heeft kalk nagel.
Is uw praktijk m
Wat zijn de kosten van de behandeling

22.12 | 13:43

Hoi Astrid ik had graag voor de kerst twee cadeau bonnen hoe kan ik die krijgen?
Groetjes Fran

06.02 | 11:06

Hallo Astrid, ik heb veel last van mijn voeten. Door ziekte en reuma (ziekte van bechtrew) hebben mijn voeten veel te lijden gehad. Ik zou graag een afspraak willen maken, is dat mogelijk?Gr. Sebie

10.12 | 20:42

Hoi Astrid
Hier Anja ( de moeder van Britt van Reimersdahl)
Ik wil Britt een kadobon van bij jou kopen voor de kerst. En dan voor een bedrag rond de 30.00 €. En dan voor een gezichtsbehandeling.

Deel deze pagina